Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 13:27
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 марта 2019, 09:28

У Франківську ув'язненому житомирянка передала наркотики в солодощах

Працівники слідчого ізолятора виявили у посилці для ув'язненого наркотичну речовину.

18 березня до Івано-Франківської виправної колонії надійшла посилка. Під час огляду її вмісту, працівники слідчого ізолятора з’ясували, що у цукерках знаходяться згортки з білою порошкоподібною речовиною, яка схожа на «амфетамін».

Під час перевірки встановлено, що нарковмісні солодощі ув'язненому поштою відправила його 38-річна знайома з Житомирської області.

Наразі заборонена речовина вилучена та направлена на експертизу. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

Працівники СІЗО проводять активну профілактичну роботу про заборону передавання ув'язненим, засудженим чи затриманим посилки із забороненими предметами і речовинами. Вкотре наголошуємо, за це передбачена кримінальна відповідальність.
Погода, Новости, загрузка...