Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 11:47
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 марта 2019, 10:40

У Баранівському районі за добу травми у ДТП отримали четверо людей

24 березня увечері на автодорозі Дубрівка-Висока Піч зіштовхнулись автомобіль та гужовий віз. А у с. Володимирівці дорогу не поділили мотоцикліст та велосипедист. За обома фактами поліцією розпочаті досудові розслідування.

Близько 17.50 у с. Берестівці, на автодорозі Дубрівка-Висока Піч, водій автомобіля «Peugeot Expert», 55-річний житель м. Баранівки, скоїв наїзд на гужовий віз, який, за попередніми даними, здійснював маневр повороту та не надав переваги у русі автомобілю.

У результаті ДТП травми отримали двоє 55-річних жителів району, які знаходились на возі. Обох було ушпиталено до травматологічного відділення Баранівської лікарні.

Цього ж дня близько 20.00 дорожньо-транспортна пригода сталася у с. Володимирівці.

Попередньо, водій мотоцикла «Днепр», 28-річний житель м. Новограда-Волинського, рухаючись у напрямку с. Суємців, здійснив наїзд на велосипедиста, 65-річного жителя м. Баранівки, який рухався назустріч.

У результаті ДТП обидва водія отримали травми. Велосипедиста було ушпиталено до травматологічного відділення Баранівської лікарні.

Нині триває з’ясування причин та обставин подій у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Враховуйте погодні умови, час доби та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації
Погода, Новости, загрузка...