Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:27
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 мая 2011, 09:43

З черговою перемогою повернулася до Житомира зразкова театрально-хореографічна студія «Світлячок»

«Перемога нам далася нелегко, тому що під час танцю в нас за технічних причин вимкнулася
Вихованці студії, а це учні 27 житомирської загальноосвітньої школи, брали участь у 5 Міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Містерія танцю» в Києві. 50 колективів з кількох країн світу, 83 композиції – з цієї кількості журі мало обрати найкращих. Але попри всі старання конкурсантів, лаври першості дісталися житомирянам. Всі три вікові групи «Світлячка», які виступали на конкурсі, показали блискучі результати і привезли з фестивалю найвищі нагороди, посівши перші місця. Хоча під час конкурсу були деякі курйози, розповідає Влада Куряча:

«Перемога нам далася нелегко, тому що під час танцю в нас за технічних причин вимкнулася фонограма. Ми не розгубилися, і старша група почала нам плескати і співати. І ми дотанцьовували танець під оплески глядачів та журі. Журі – професіонали, і вони звісно розуміють всі складності хореографії, і я думаю, що в їхній практиці також були подібні ситуації»

Перемога на Міжнародному конкурсі стала своєрідним подарунком зразковій студії «Світлячок», адже 25 травня колективу виповнилося 14 років. Про унікальність колективу розповідає його керівник Ольга Костюшко:

«Унікальність нашого колективу полягає в тому, що в нас учні тільки нашої школи займаються. Ми часто їздимо на фестивалі, конкурси, я завжди питаю про історію колективів. І ось говорять – «ми займаємося при школі». Але це лише означає, що колектив орендує в школі приміщення. А учасниками нашої студії є виключно учні 27 школи. Сьогодні до «Світлячка» ходять майже 200 дітей. Разом ми танцюємо, вчимося, проводимо вільний час»

Найближчий виступ зразкової театрально-хореографічної студії «Світлячок» можуть побачити всі, хто завітає 1 червня на вулицю Михайлівську в Житомирі. Там об 11 годині відбудеться невеличкий звітний концерт дитячого колективу.
Погода, Новости, загрузка...