Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:32
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 ноября 2011, 10:40

В Бердичеві допомагали дітям-сиротам знайти своє місце в житті

Протягом семи місяців з липня 2011 року по лютий 2012 року громадська організація „
29 жовтня 2011 року „Фундація прав людини” в рамках Програми з ефективної зайнятості та захисту трудових прав проблемної молоді в Бердичеві відбувся тренінг особистісного розвитку для молоді з Бердичівської школи- інтернату для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Тренінг проводив Євген Фомін - керівник проекту, голова ГО „Фундація прав людини” м. Київ, координатор в м. Бердичеві - БМГО «Фенікс». Даний проект реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів.

Цільова група - молоді люди, які перебувають у складних життєвих обставинах (сироти, молодь з неблагополучних родин, молоді люди з особливими потребами), представники громадських організацій та муніципальних установ, що опікуються питаннями освіти, професійної орієнтації та працевлаштування молоді.

Протягом семи місяців з липня 2011 року по лютий 2012 року громадська організація „Фундація прав людини” реалізує Програму з ефективної зайнятості та захисту трудових прав проблемної молоді за підтримки за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів.

Інноваційний характер ініціативи полягає в акцентуванні на посиленні ролі громадських організацій у вирішенні проблеми зайнятості молоді.

Ідея проекту виникла в результаті спільної ініціативи регіональних представників Фундації прав людини в Чернігівській, Чернівецькій, Львівській, Житомирській та в Кіровоградській областях, які завдяки проведеному аналізу проблем щодо реалізації права на працю молоді, підтримали проект, спрямований на профорієнтацію молоді з особливими потребами, захист їх трудових прав та соціальний супровід при здобутті освіти та працевлаштуванні.
Протягом п’яти годин, діти разом з керівником проекту, що проводив треніг, вчились складати резюме, спілкуватись з роботодавцями та обґрунтовано доводити, що саме вони зможуть найкраще працювати в тій чи іншій галузі.

За словами Євгена Фоміна, метою проекту є посилення співпраці громадських організацій та муніципальних соціальних установ, що опікуються проблемами молодих людей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у питаннях соціального супроводу задля реалізації права на освіту та права працю. Усе це робиться для того, щоб допомогти дітям знайти своє місце в житті та здобути необхідні для цього навики.

РІО Бердичів
Погода, Новости, загрузка...