Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 18:01
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 ноября 2011, 10:53

Прикордонники Житомирщини затримали "горе-мисливців"

Мисливців було затримано в районі південної околиці села Дівошин, що на Овруччині на
Вчора прикордонниками Житомирського загону спільно з представниками мисливствознавця Овруцького району затримано 2 громадян України без документів. «Горе - мисливці», місцеві жителі, при собі мали зброю у зібраному вигляді та мали намір її застосовувати для незаконного полювання без відповідного дозволу в період заборони цього промислу.

Мисливців було затримано в районі південної околиці села Дівошин, що на Овруччині на напрямку Козли (Республіка Білорусь) – Дівошин (Україна), повідомила прес-служба Північного Регіонального Управління Державної Прикордонної Служби України.
Затриманих осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму, правил зберігання зброї та порушення правил використання обєктів тваринного світу.

Міру покарання порушникам буде визначено судом.

1.zt.ua
Погода, Новости, загрузка...