Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 19:13
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 апреля 2019, 13:07

Завершено спецрозслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком що стався у Житомирі на підприємстві

Комісія, утворена Управлінням Держпраці у Житомирській області, завершила спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався 25 березня 2019 року з транспортувальником Іноземного Підприємства «Євроголд Індестріз ЛТД».

Як повідомляють в Управлінні Держпраці у Житомирській області, опитавши посадових осіб та працівників підприємства, а також дослідивши записи камер відеоспостереження робочого місця, комісія із спеціального розслідування встановила, що 25 березня 2019 року потерпілий прийшов на роботу та приступив до виконання своїх функціональних обов’язків. Перед початком роботи та протягом робочої зміни він на стан свого здоров’я не скаржився, зовнішніх ознак погіршення стану самопочуття у нього не було. Він не перебував під впливом шкідливого та небезпечного виробничого фактору, робоча зміна проходила у звичному режимі та у відповідності до технологічного процесу виготовлення продукції. Однак, наприкінці робочої зміни потерпілого, який лежав на підлозі дільниці полімерного покриття без свідомості, побачила його колега. На місце викликали фельдшера пункту долікарської медичної допомоги підприємства, який оцінивши ситуацію почав проводити реанімаційні заходи. До нього приєднались лікарі швидкої медичної допомоги, які прибули на місце події на виклик. Однак реанімаційні заходи позитивного результату не дали і лікарі швидкої констатували смерть потерпілого. Причиною смерті працівника стало хворе серце.

Комісія дійшла висновку, що даний нещасний випадок стався внаслідок незадовільного стану здоров’я потерпілого від загального захворювання, він не вважається пов’язаним з виробництвом. Відповідальних осіб з числа робітників, адміністративно-управлінського та господарського персоналу ІП «Євроголд Індестріз ЛТД» за даний нещасний випадок комісія не вбачає.
Погода, Новости, загрузка...