Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 16:28
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 апреля 2019, 16:59

Житомирська область: піротехніки знищили 13 боєприпасів часів минулих війн

15 квітня група піротехнічних робіт Управління ДСНС у Житомирській області знищила 13 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн. Усі знахідки виявлено у Радомишльському районі.
Перший виклик до рятувальників надійшов із с. Ірша. Там на околиці населеного пункту «чорні» шукачі металу відкопали два підозрілі металеві предмети. Припустивши, що це військові боєприпаси, чоловіки зателефонували за номером «101». Фахівці ДСНС ідентифікували знахідки як артилерійські снаряди калібром 76 мм часів минулих війн.
Інше повідомлення про виявлення підозрілих предметів зафіксовано безпосередньо з районного центру – лісівники під час планових санітарних робіт виявили в землі 11 ідентичних артснарядів.
Усі боєприпаси піротехніки знищили сьогодні на полігоні шляхом підриву.
Рятувальники застерігають: якщо ви знайшли невідомий предмет, то одразу ж сповістіть про це за номерами екстрених служб «101» або «102». Ні в якому разі не торкайтеся його! Будьте відповідальні – не залишайте їх без нагляду, адже така необачність може закінчитися трагедією.
Погода, Новости, загрузка...