Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:55
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 апреля 2019, 10:14

На Олевшині поліцейські затримали крадія деревини

Уночі під час забезпечення безпеки дорожнього руху на одному з магістральних автошляхів працівники поліції виявили причіп, завантажений лісопродукцією. Правоохоронці встановили власника транспортного засобу та вилучили вантаж, викрадений, як було встановлено, з місцевого лісництва.

Близько 1-ї ночі інспектори сектору реагування патрульної поліції Олевського відділення, які забезпечували правопорядок та безпеку руху, помітили на 239 км автошляху Київ-Ковель саморобний причіп. Під час огляду правоохоронці виявили завантажені у транспортний засіб дубові колоди.

Поліцейські встановили, що причіп належить 49-річному жителю району. Чоловік знаходився неподалік та пояснив, що трактор, який тягнув причіп, поламався. Жодних документів щодо походження деревини він не надав. Відтак причіп з вантажем поліцейські вилучили.

Згодом було встановлено, що чоловік уночі викрав лісопродукцію з території місцевого лісництва.

Попередня правова кваліфікація події – ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, або піврічного арешту чи позбавлення волі на строк до 3 років. Нині триває подальше з’ясування обставин події.
Погода, Новости, загрузка...