Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:27
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 апреля 2019, 07:33

У Хорошівському районі дорогу не поділили ВАЗ та DAEWOO

Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 квітня близько 8.40 на автодорозі Нова Борова – Йосипівка. У результаті зіткнення автомобілів травми отримали двоє пасажирів ВАЗа. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ-2115, 38-річний житель смт Іршанська, при здійсненні обгону, виїхав на смугу зустрічного руху та вчинив зіткнення з автомобілем Daewoo Nexia під керуванням 33-річного жителя м. Коростеня.

У результаті ДТП травми отримали пасажири ВАЗа, 66-ти та 44-річний жителі смт Іршанська. Їх було доставлено до Хорошівської райлікарні.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Погода, Новости, загрузка...