Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 апреля 2019, 12:46

В Житомирській області мисливці за металом виявили страшні знахідки

17 квітня у м. Андрушівка виявлено два артилерійських снаряди часів минулої війни. Артилерійський снаряд, мінометну міну та ручну гранату знайдено цього ж дня і в с. Яроповичі.

"Ці страшні знахідки віднайшли місцеві шукачі металобрухту у лісі, окрім ручної гранати, яку було знайдено у полі. По факту виявлення застарілих боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано термінову заявку до управління ДСНС в області на їх вилучення та знищення",- повідомили в райдержадміністрації.

Шановні громадяни! Повсякчас існує ймовірність знайти у лісі, в полі, на власному городі, небезпечні предмети, які можуть виявитись застарілими боєприпасами часів Другої світової війни. Будьте обережні, не чіпайте їх, позначте місце знахідки будь-яким доступним способом та негайно викликайте піротехніків за номером «101».
Погода, Новости, загрузка...