Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:57
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 апреля 2019, 19:17

У Житомирі обласний захід «Я люблю Україну свою 2019» об’єднав різні покоління

Сьогодні, 18 квітня, у Житомирі проходить щорічний обласний молодіжний громадсько-мистецький захід «Я люблю Україну свою 2019». Танцювальні колективи Житомирщини та молоді співаки дарують свою творчість присутнім.

У глядацькій залі телерадіокомпанії в обласному центрі зібралися представники різних поколінь. Юні учасники виступають, а рідні та близькі старшого віку їх підтримують. У рамках мистецького заходу проходить фестиваль молодіжної творчості «Полісся fest-2019». Участь у фестивалі бере близько 15 танцювальних команд та сольних співаків.

Виступи танцювальних колективів дивують присутніх різновидами стилів, а вік наймолодших танцівників 3-4 роки.

Довідково. Цей захід щороку проводиться у Житомирі управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА та міським управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту.
Погода, Новости, загрузка...