Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 14:59
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 апреля 2019, 08:09

У Бердичеві з автомобіля вилучили незареєстровану рушницю

18 квітня уночі поліцейські під час перевірки автомобіля, водій якого порушив Правила дорожнього руху, виявили у салоні незареєстровану розібрану мисливську рушницю. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

Автомобіль «Volkswagen Passat» патрульні зупинили на одній з вулиць м. Бердичева близько 1.30. Його водій, як згодом з’ясувалось 34-річний місцевий житель, їхав з непрацюючим габаритним світлом у темну пору.

Під час візуального огляду салону поліцейські виявили на підлозі переднього пасажирського місця пакет, а в ньому деталі зброї. За попереднім висновком, при складанні наявних частин вони утворюють мисливську рушницю ІЖ-56.

Під час першочергової перевірки з’ясувалось, що вказана зброя на відповідних обліках не перебуває, а водій транспортного засобу не має дозволу на її зберігання та використання.

Втім сам чоловік заперечує, що виявлене належить саме йому.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Рушницю вилучено та буде направлено на експертне дослідження.

Нагадуємо, що на території області триває місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин. Тож, аби уникнути кримінальної відповідальності за незаконне зберігання небезпечних предметів, жителі області можуть їх самостійно передати поліцейським.
Погода, Новости, загрузка...