Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:41
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 апреля 2019, 14:59

Кримінальна хроніка Житомирщини за минулий тиждень

У Коростені 15 квітня було затримано 3 парубків за учинення низки злочинів: розбою, незаконного заволодіння автомобілем та викрадення документів. Хлопці знічев’я побили та обікрали 67-річного пенсіонера, який запросив їх до себе на застілля. Потому ще й заволоділи його автомобілем, який намагались продати тієї ж ночі.

17 квітня поліцейські та співробітники УСБУ затримали заступника одного з департаментів Житомирської міськради за отримання хабара на загальну суму майже 3 тисячі доларів США.

20 квітня у Хорошівському районі 47-річна жінка нанесла ножові поранення односельцю через побутовий конфлікт. Якби не своєчасне втручання інших людей, сутичка могла закінчити фатально. Нині жінка, яка раніше уже притягувалась до кримінальної відповідальності, під вартою. За замах на вбивство їй загрожує реальний термін позбавлення волі.

У Житомирі поліцейські затримали 24-річного молодика, який упродовж ночі обікрав до десятка автомобілів. До речі, він уже є фігурантом одного провадження за такими ж фактами, але суд обрав для нього домашній арешт. Вочевидь, це послугувало новим злодіянням.
Погода, Новости, загрузка...