Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 01:01
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 апреля 2019, 09:25

Рок-фестиваль WoodStock, Японська весна та Бальзак-220 – найочікуваніші культурні події на Житомирщині

Упродовж травня-серпня на жителів Житомирщини чекатимуть яскраві культурні події та потужні фестивалі. Серед масштабних заходів – туристична виставка «ZT-EXPO 2019» у Житомирі, Міжнародний рок-фестиваль «WoodStock Ukraine» у Тетерівській ОТГ, Японська весна та Міжнародний проект «Бальзак-220».



Про ці та інші події, які стануть туристичними візитівками весни-літа 2019 року, розповів директор Житомирського обласного туристичного інформаційного центру Василь Кравчук.



Травень 2019



За словами директора ТІЦу, вже у травні містяни та жителі області зможуть культурно відпочити та дізнатись чимало корисного про туризм в Україні.



Туристична виставка «ZT-EXPO 2019» – 15-16 травня у Житомирі



«Упродовж кількох днів у кінотеатрі «Жовтень» відбудеться масштабна всеукраїнська подія – туристична виставка «ZT-EXPO 2019». На виставку вже зареєструвались підприємства та компанії із близько 10 областей. Буде презентуватись і потенціал ОТГ Житомирської області, музеїв, спортмагазинів, страхових компаній, туристичних сайтів», – повідомив Василь Кравчук.



Міжнародний проект «Бальзак-220» – Франція/Україна



«Культурно-мистецькі заходи розпочинаємо у Франції та продовжимо в Україні. З-поміж іншого, у рамках відзначення 220 років з дня народження Оноре де Бальзака плануємо розробити третій промаркований маршрут до Верхівні», – наголосив керівник центру.



Детально про проект: https://beteninternational.com/uk/2018/04/20/balzac-220-ua/.



Спортивний захід «RUN, ЮЛЯ, RUN» – 21-22 травня у Житомирі



Вперше на Житомирщині відбудеться спортивний захід, основною дійовою особою стане спортсменка міжнародного рівня, дружина та мама Юлія Єлістратова.



21 травня Юлія проведе лекцію для спортсменів та їх батьків, а 22 травня усі бажаючі зможуть взяти участь у грандіозному забігу із триатлоністкою.



Реєстрація триває до 3 травня 2019 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1qQFtSiZIcpoXOJZ8DW_zBAksQSIn6mU3xFNcBJ3p-ec/edit.



Свято Японської культури або Японська весна – 24-26 травня



«Програма свята передбачає відкриття унікальних виставок, демонстрацію японських мистецтв, майстер-класи, лекції, концерти. Гурмани зможуть спробувати страви традиційної японської кухні, а справжні поціновувачі японської культури – взяти уроки японської мови. Окрім делегації із Японії, ми очікуємо приїзд із концертною програмою віртуоза та всесвітньо відомого піаніста Темпей Накамура», – анонсував директор ТІЦу.



Червень 2019



Lesia Grand Fest 2019 – 28-30 червня у Новоград-Волинському



Вперше на Батьківщині Лесі Українки пройде музичний фестиваль під відкритим небом, для гостей якого співатимуть кілька десятків артистів та працюватиме 7 локацій, а також наметове містечко та різноманітна кухня на будь-який смак. Детальніше тут: http://lesiagrandfest.com.ua/festival.html.



Серпень 2019



Рок-фестиваль «WoodStock Ukraine» – 9-11 серпня у Тетерівській ОТГ



«Це потужний міжнародний фестиваль рок-музики, який вперше пройде на Житомирщині у форматі Open-air, безкоштовний для відвідування. Очікуємо близько 80 виконавців та гуртів із різних країн – Польщі, Чехії, Німеччини, Англії, Італії, Швеції, Білорусі та інші. Це буде 3 дні справжнього рок-драйву та сотні кіловат звуку», – підкреслив Василь Кравчук.
Погода, Новости, загрузка...