Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 15:43
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 апреля 2019, 14:05

В Житомирській області продовжує горіти трава

Горіла суха трава в Ємільчинському, Житомирському, Коростенському, Овруцькому та Олевському районах. Вогнем пройдено території на загальній площі понад 13 гектарів.

Загалом, з початку року виникло 809 пожеж, пов'язаних із загорянням сухотрав'я. Вигоріло минулорічної рослинності на площі 1640,2 гектари.

З огляду на це, управління цивільного захисту населення облдержадміністрації в черговий раз закликає громадян не спалювати суху рослинність, не розводити багаття та не кидати непогашені недопалки або сірники в лісопаркових зонах, на полях й узбіччях доріг.

До слова, за повідомленням обласного центру з гідрометеорології сьогодні, 23 квітня, висока (4 класу), а 24 та 25 квітня надзвичайно висока (5 класу) пожежна небезпека. Тож будьте обережні та дотримуйтесь правил пожежної безпеки!
Погода, Новости, загрузка...