Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:30
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 мая 2019, 09:37

У центрі Києва житомирянин скоїв пограбування

Зловмисник вирвав у пенсіонерки сумку з особистими речами та втік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Подія трапилася на вулиці Мала Житомирська у Шевченківському районі столиці. До чергової частини управління поліції зателефонувала пенсіонерка та повідомила, що її пограбували.

На місце скоєння злочину оперативний черговий негайно направив слідчо-оперативну групу управління поліції. Правоохоронці провели огляд місця події та розпочали пошуки грабіжника.

Поліцейські проглянули записи з вуличних камер відеоспостереження, які зафіксували, як чоловік підбіг до пенсіонерки та вирвав у неї сумку. Правохоронці встановили особу правопорушника, а після відпрацювання території затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Ним виявився 43-річний житель Житомирської області, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Гарбіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...