Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 16:54
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 апреля 2019, 12:56

У Житомирі відбувся «Поливаний понеділок"

У другий день Великодніх свят, який в народі має назву «Поливаний понеділок», відбулося традиційне обливання водою. Веселі святкові обливання відбулися біля кінотеатру «Жовтень» 29 квітня о 11:00.
У Житомирі відбувся «Поливаний понеділок"

Цього року до веселої забави долучились дорослі і діти, які з задоволенням обливали один одного. У рамках заходу відбувся водний батл, розіграш подарунків для дорослих і малих від офіційного партнера Центру фільтрації води.

Начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук розповіла, що захід спрямований на розвиток культури та збереження традицій,тому у «Поливаний понеділок», всі охочі могли пообливати один одного водою:

«Дощ не став нам на заваді і «поливаний понеділок» відбувся з дотриманням усіх традицій, з драйвом, веселощами та подарунками. Не лише діти, але й дорослі долучились до обливань».

Задля комфорту учасників було організовано спеціальний майданчики із зонами доступу до води та місце,де люди мали змогу переодягнутися та зігрітися.
Погода, Новости, загрузка...