Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:16
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 мая 2019, 00:03

На Житомирщині діє заборона на лов риби

1 квітня на Житомирщині розпочалася весняно-літня нерестова заборона на лов водних біоресурсів, а також використання моторних маломірних суден.

Під час нерестової заборони проводяться спільні рибоохоронні рейди управлінням Державного агентства рибного господарства у Житомирській області, екологічною інспекцією та поліцією.

Забороняється вилов водних біоресурсів у такі строки:
– на річках та їх притоках з 1 квітня до 20 травня 2019 року;
– на водосховищах та ставках з 1 квітня до 10 червня 2019 року;
– у новостворених водних об’єктах, а також у придатковій системі річок та інших водних об’єктів з 1 квітня до 30 червня 2019 року.

Заборона на лов раків розпочнеться із 15 липня та триватиме до 5 вересня.

Порушення правил рибальства під час нерестової заборони карається як накладенням штрафів, так і притягненням до адміністративної відповідальності. Сума штрафів за порушення правил рибальства становить від 34 до 170 грн, за грубе порушення правил рибальства – від 340 до 680 грн.

На період весняно-літньої заборони дозволяється любительський і спортивний лов риби з берега в межах населених пунктів, розташованих на берегах водойм і річок та за межами місць нересту однією поплавковою або донною вудками з одним гачком і спінінгом.

Якщо ви стали свідком порушень рибальства повідомляйте на телефони «гарячої лінії» управління Державного агентства рибного господарства у Житомирській області: (0412) 24-57-81, (067) 414-60-74.
Погода, Новости, загрузка...