Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:32
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 мая 2019, 00:03

7 відвідувачів кафе на Житомирщині потрапили до лікарні

27 квітня 2019 року серед відвідувачів кафе «Маячок», розташованого в с.Старий Любар Любарського району зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції. Всього захворіло 7 осіб, в т.ч. 2 дітей до 17 років. Всі хворі знаходяться на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні Любарської центральної районної лікарні з діагнозом: «гострий гастроентероколіт», перебіг захворювання середнього ступеня важкості.

З метою локалізації та ліквідації спалаху Головним управлінням Держпродспоживслужби в Житомирській області сумісно з Державною установою «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» проводиться комплекс протиепідемічних заходів у вогнищі. Для лабораторних досліджень в кафе відібрано зразки харчових продуктів та питної води, взято гігієнічні змиви з об’єктів довкілля, обстежені працівники кафе.

Протиепідемічні заходи та лабораторні дослідження тривають. Ситуація перебуває на контролі Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.
Погода, Новости, загрузка...