Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 16:26
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 мая 2019, 22:55

У Житомирі проведуть навчання для ініціативних груп зі створення ОСББ

Управління муніципального розвитку міської ради в рамках проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES) запрошує ініціативні групи зі створення ОСББ та всіх небайдужих мешканців багатоквартирних будинків, які бажають покращення своїх будинків на навчання, які відбудуться 14 травня 2019 року о 10:00 год. в приміщенні сесійної зали Житомирської міської ради (2 поверх).

Основна мета даного навчання – допомога у створенні нових ОСББ в місті, а також сприяння зміцненню потенціалу як новостворених, так й існуючих ОСББ які в подальшому зможуть розробити власні проекти з підвищення енергоефетнивності будинків. Участь у навчанні безкоштовна.

За додатковою інформацією звертайтеся в управління муніципального розвитку міської ради, каб.264 або по тел.(0412)48-12-00.
Погода, Новости, загрузка...