Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 17 квітня 02:37
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 мая 2019, 10:06

Овруцький район: вогнеборці врятували від знищення вогнем приватний житловий будинок на чотирьох господарів

5 травня о 10:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному приватному житловому будинку на чотирьох господарів у смт Першотравневе Овруцького району. Про це рятувальників сповістила власниця помешкань, яка проживає в цьому будинку. Жінка побачили вогонь, що охопив частину даху однієї з квартир.

На місці події бійці ДСНС встановили, що загоряння виникло на даху однієї з квартир будинку – у місці вводу всередину оселі дроту лінії електропередач. Вогонь встиг охопити близько 40 кв. м покрівлі та загрожував поширенням на всю площу даху. Оцінивши масштабність загорання, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів.

Зусиллями рятувальників об 11:01 пожежу локалізовано та об 11:15 – ліквідовано. Рятувальники не допустили подальшого поширення пожежі. Вогнем знищено 40 кв. м покрівлі та перекриття однієї з квартир. Загиблих та травмованих не має.

До ліквідації загоряння залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Попередня причина пожежі – коротке замиканні в електромережі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...