Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:25
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 мая 2019, 12:02

В Лугинському районі врятували квартиру від повного знищення вогнем

9 травня о 17:35 до Службі порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в трикімнатній квартирі на першому поверсі багатоквартирного цегляного житлового будинку в с. Миролюбів Лугинського району.

З’ясувалося, що осередок загоряння знаходиться всередині оселі, на кухні, де розташовувався котел пічного опалення. За словами власника він сушив траву на котлі, що й зайнялася. Вогонь перекинувся на речі домашнього вжитку, що знаходились на кухні. Існувала загроза розповсюдження загоряння на інші житлові приміщення та сусідню квартиру.

Спільними зусиллями бійців ДСНС та місцевої пожежної охорони торфобрикетного заводу о 18:30 пожежу було локалізовано та о 18:50 – ліквідовано. Вогнем знищено приміщення кухні та коридору. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців дві кімнати оселі, а також сусідня квартира залишилися неушкодженими вогнем. Загиблих та травмованих не має.

Загалом до ліквідації загоряння залучалося 3 чоловіки особового складу рятувальників, два працівники МПО та 2 одиниці спецтехніки.

Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...