Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:43
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 мая 2019, 11:09

У Києві оперативники затримали іноземця за крадіжку з автомобіля мешканця Житомирщини

Зловмисник розбив скло задніх дверей та забрав із салону сумку з грішми та особистими речами. У цей час повз проїжджали правоохоронці, які помітили підозрюваного та затримали. Розпочато кримінальне провадження.

Під час операції «Мігрант» працівники карного розшуку столичного главку затримали чоловіка відразу після скоєння крадіжки з автомобіля на проспекті Павла Тичини. Для документування події виїхала слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції.

Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку ГУНП у м. Києві Віталій Отрудько, поліцейські помітили невідомого, який розбив скло припаркованого автомобіля та вихопив із салону сумку. Проте далеко втекти йому завадили оперативники.

«Слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції провела огляд місця події та вилучила речові докази, а саме: чоловічу сумку з документами і грішми та знаряддя злочину – інструмент, яким він розбив скло. Ми встановили, що 25-річний затриманий – іноземець, раніше проблем із законом не мав. Взимку він приїхав до України, але не має постійного місця проживання», – додав Віталій Отрудько.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...