Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:30
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 мая 2019, 19:21

Київська поліція виявила житомирських браконьєрів в зоні ЧАЕС

Операція «Нерест» триває: поліція виявила браконьєрів в ЧАЕС та на Бородянщині. Сумарна вага вилученої риби складає 10 кг, яку виловили шестеро браконьєрів. Двох рибалок притягнуто до адміністративної відповідальності, а стосовно ще чотирьох вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Браконьєрами в Бородянському районі виявились місцеві мешканці, які здійснювали вилов риби забороненими сітками «Павук». Автопатруль під час відпрацювання операції «Нерест» вилучив у рибалок 5 кг риби та знаряддя вилову. Самих порушників притягнуто до адміністративної відповідальності та складено адміністративний протокол за ст. 85 ч.4 КУпАП. Адмінматеріал направлено до місцевого суду.

В зоні ЧАЕС під час патрулювання берегової лінії річки Уж було виявлено чотирьох громадян, жителів Житомирщини, які на гумовому човні займалися незаконним виловом риби за допомогою електроприладу «Електропідсака».

В ході перевірки та огляду патруль виявив різного виду та розміру рибу, вагою 5 кг та автомобіль «ЛуАЗ», на якому браконьєри потрапили до зони відчуження.

За даним фактом вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 249 Кримінального кодексу України.

Загалом на Київщині з початку проведення профілактичних заходів під назвою «Нерест» поліція зафіксувала 37 фактів незаконного вилову риби, з них складено 72 протоколи та відкрито 5 кримінальних проваджень. В сприянні виявлення браконьєрів також долучалась громадськість.
Погода, Новости, загрузка...