Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 12:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 мая 2019, 13:57

9 травня застарілі боєприпаси часів минулої війни виявлено в Житомирському районі

"В с. Рудківка виявлено три мінометні міни та ще одну мінометну міну знайдено в с. Озерянка. Сьогодні групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення управління ДСНС в області всі боєприпаси будуть вилучені та знешкоджені в безпечному місці", - поінформували в райдержадміністрації.

Тому вкотре нагадуємо, що боєприпаси часів війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. У таких випадках необхідно бути вкрай обережними, в жодному разі не чіпати предмет, схожий на боєприпас, а тим паче, не намагатися його вилучити та перенести. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером "101".
Погода, Новости, загрузка...