Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 11:32
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 мая 2019, 14:29

На Житомирщині дитина знайшла у траншеї авіабомбу

14 травня група піротехнічних робіт обласного Управління знову знищила знахідки часів минулих війн. Два вибухонебезпечні предмети виявлено у Житомирському районі та ще один у м. Андрушівка.

Зокрема, в Андрушівці рятувальникам зателефонувала жінка, повідомивши про те, що на її власному подвір’ї поблизу житлового будинку знаходиться підозрілий металевий предмет. Господар використовував його як ковадло, підточував на ньому косу. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику ідентифікували знахідку як артилерійський снаряд калібром 154 мм часів минулих війн.

Ще один артснаряд, який знищили піротехніки, виявлено в с. Сінгури Житомирського району.
Крім того вчора в смт Озерне група піротехнічних робіт вилучила для знищення 25-кілограмову авіаційну бомбу часів минулих війн. Дітвора бавилась на дворі. Один з малюків стрибнув у яму та помітив біля ніг величезну залізяку. Про це товариші повідомили дорослих, які й викликали фахівців ДСНС.
На щастя, ніхто не постраждав.

Рятувальники застерігають: якщо ви знайшли невідомий предмет, то одразу ж сповістіть про це за номерами екстрених служб «101» або «102». Ні в якому разі не торкайтеся його! Будьте відповідальні – не залишайте їх без нагляду, адже така необачність може закінчитися трагедією.
Погода, Новости, загрузка...