Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:44
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 мая 2019, 11:05

Комісія з гуманітарних питань підтримала встановлення граничної вартості путівок на Житомирщині у розмірі 6,5 тис. грн

6500 грн для дитячих закладів оздоровлення та відпочинку і 8400 грн для дитячих оздоровчих закладів санаторного типу – такі граничні вартості путівок підтримали депутати-члени постійної комісії обласної ради з гуманітарних питань.

Засідання комісії відбулося 14 травня, за участю заступника голови ОДА Ярослава Лагути та заступника голови обласної ради Максима Вілівчука.

«Ми пропонуємо встановити таку граничну вартість путівки у закладах Житомирської області тривалістю не менше 21 дня: у дитячі заклади оздоровлення та відпочинку – 6 500 грн; у дитячі оздоровчі заклади санаторного типу – 8 400 грн. Вже розпочали перевірки обласних закладів, інформуємо громади про їхні послуги», – зазначив директор департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА Юрій Прокопець.

Комісія підтримала таку вартість. Натомість, залишається відкритим питання виділення коштів на оздоровлення дітей на місцях.

«На сьогодні кошти на оздоровлення з обласного бюджету ми намагаємося перерозподіляти пропорційно до коштів, які виділяють на місцях, враховуючи активність громад. Таким чином ми стимулюємо владу на місцях. Чим більше громада виділила власних коштів для дітей, тим більше путівок вона отримає за рахунок обласного бюджету», – зазначив Ярослав Лагута.

Нагадаємо, в обласному бюджеті цьогоріч передбачили 10,5 млн грн на оздоровлення та відпочинок дітей у таборах Житомирщини. Ця сума дасть можливість оздоровити 1600 дітей пільгових категорій.
Погода, Новости, загрузка...