Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 20:47
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 мая 2019, 13:42

В Житомирській області продовжують знаходити небезпечні знахідки

За добу, що минула, зареєстровано два повідомлення про виявлення у Коростенському районі вибухонебезпечних предметів часів минулої війни.

"14 травня в с. Ходачки під час проведення земельних робіт у полі тракторист викопав 152 мм артилерійський снаряд, а в с.Обиходи на дві мінометні міни калібру 82 мм натрапили неподалік населеного пункту місцеві шукачі металобрухту. Сьогодні піротехніками аварійно-рятувального загону спецпризначення управління ДСНС в області всі боєприпаси будуть вилучені та знешкоджені в безпечному місці",- поінформували в райдержадміністрації.

З огляду на це, управління цивільного захисту населення облдержадміністрації вкотре закликає громадян бути вкрай обережними у разі виявлення підозрілих предметів, схожих на боєприпаси. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку "101" або місцеві органи влади.
Погода, Новости, загрузка...