Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 мая 2019, 17:47

У Житомирі судитимуть керівницю відділу держпідприємства, обвинувачену в одержанні 5 тис грн неправомірної вигоди

Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області слідчими СУ ГУНП в області закінчено досудове розслідування за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане із вимаганням, вчинене керівником відділу державного підприємства.

У вівторок, 14 травня 2019 року, прокуратурою області затверджений обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України скеровано до суду для розгляду по суті.

Установлено, що начальниця відділу підтвердження (оцінки) відповідності ДП «Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» вимагала та отримала від підприємця неправомірну вигоду у розмірі 5 тис грн.

За таку суму чиновниця пообіцяла позитивно, та ще й за меншу вартість, вирішити питання щодо розробки технічних умов на продукцію – деревне вугілля.
Як повідомлялося раніше, зловмисницю викрито та затримано під час одержання неправомірної вигоди завдяки злагодженим діям прокуратури області, співробітників слідчого управління ГУНП в області, за оперативного супроводження відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в області.
Справу розглядатиме Богунський районний суд м. Житомира, прокуратура області здійснюватиме публічне обвинувачення.

Додатково: діяння, передбачені ч. 3 ст. 368 КК України, караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.
Погода, Новости, загрузка...