Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 ноября 2011, 12:33

Бердичівські комуністи: святкували, святкуємо і будемо святкувати

7 листопада, рівно 94 роки тому, прогримів залп крейсера «Аврори», що дав початоккривавоїреволюції, яку згодом назвуть Жовтневою, вона дала владу робітникам та селянам. Щороку,цей день єднає всіх комуністів і нагадує про славетний подвиг простих громадян, які знищили царський режим і створили «велику і нерушиму» державу – Радянський Союз.

Бердичівські комуністи, як і десятки років тому, вийшли на урочистий мітинг, щоб разом відзначити свято з натяком на ностальгію. На площі названій на честь революції, відбувся мітинг нащадків революціонерів та послідовників вчення Ілліча. Близько п’ятдесяти представників міського та районного осередків Комуністичної партії України зібрались поблизу Леніна, щоб вкотре проголосити доктрини марксизму-ленінізму.

В своїх виступах лідери комуністів заявили, що вони святкували і будуть продовжувати святкувати цей день, який до речі, можуть незабаром визнати загальнодержавним святом. Ще в жовтні цього року, у Верховній Раді розглядався законопроект, поданий лідером Компартії Петром Симоненком та депутатом від КПУ Петром Цибенком, в якому пропонується визначити 7 листопада як свято річниці Великої жовтневої соціалістичної революції. А поки законопроект розглядається, комуністи вийшли на мітинг, щоб вкотре нагадати суспільству про події тих років.

На мітингу, послідовники В. Леніна, вкотре засудили дії влади незалежної України, яка губить українську націю своїми антинародними законопроектами та наголосили на тому, що в Європі останнім часом користуються популярністю книги написані вождями пролетаріату.


РІО Бердичів
Погода, Новости, загрузка...