Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:35
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 мая 2019, 10:08

Поліцейські охорони Житомирщини виявили перші порушення під час ЗНО

Працівники Управління поліції охорони в Житомирській області забезпечують правопорядок та безпеку на 139 пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання. 21 травня під час тестування було виявлено перші порушення, відтак поліцейські закликають абітурієнтів суворо дотримуватись правил проведення ЗНО.

21 травня на Житомирщині, як і у всій країні, пройшла одна з найбільш масштабних сесій зовнішнього незалежного оцінювання знань. Абітурієнти складали іспит з математики. Професійну охорону та дотримання правил проведення на 139 пунктах ЗНО, що працюють в області, забезпечують поліцейські охорони.

Під час технологічної перерви поліцейськими охорони було виявлено 6 порушень правил проведення тестування - використання мобільних телефонів. Абітурієнтів, які порушили правила, працівники центру оцінювання якості освіти відсторонили від подальшого проходження тестових завдань.

Відтак поліція вкотре нагадує, що на пунктах тестування не можна користуватися засобами зчитування, передачі та відтворення інформації, до яких належать і мобільні телефони.
Погода, Новости, загрузка...