Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 13:57
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 мая 2019, 10:21

У Новограді-Волинському дорогу не поділили керманичі автомобіля та мопеда

У результаті ДТП травми отримали водій та пасажирка двоколісного транспортного засобу. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 травня близько 14.45 у районному центрі.

За попередньою інформацією, водій автомобіля ЗАЗ-Daewoo Lanos, 55-річний житель Новоград-Волинського району, рухаючись вулицею міста, на перехресті не надав переваги у русі мопеду під керуванням 68-річного жителя Звягельщини. Унаслідок цього відбулося зіткнення автомобіля та мопеда.

У результаті ДТП травми отримали водій та пасажирка мопеда, 66-річна жителька району. Їх доставили до Новоград-Волинської лікарні для надання допомоги.

Нині поліція встановлює всі обставини події та закликає всіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Пам’ятайте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.

Шановні водії двоколісних транспортних засобів! Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі. Дбайте про справність транспортного засобу. Обов’язково використовуйте захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!
Погода, Новости, загрузка...