Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 17:43
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 ноября 2011, 09:52

7-річний хлопчик із Житомира врятував від пожежі багатоповерховий дім

В суботній ранок в одній із квартир жилого будинку виникла пожежа. Це трапилось через
В цю суботу 7-річний школяр із Житомира Дмитро здійснив дійсно героїчний вчинок – врятував жителів багатоповерхового будинку від ймовірної пожежі.

В суботній ранок в одній із квартир жилого будинку виникла пожежа. Це трапилось через необережне поводження з вогнем та купу мотлоху у квартирі, власниця якої перетворила її майже на смітник. На щастя, Дмитро, учень 2 класу гімназії №23, дуже вчасно помітив небезпеку та прийняв вірні міри.

«У мене був день народження. Я йшов до магазину, коли відчув запах диму. Я постукав у двері, але мені ніхто не відповів. Тоді я швидко піднявся додому і розказав це мамі, яка негайно викликала пожежників», - розповідає хлопець.

Прибувшим на місце пригоди пожежникам довелось боротися з полум’ям у задимленій та засміченій квартирі. Завдяки своєчасній реакції Дмитра та оперативним діям рятувальників пожежу вдалось ліквідувати, а 75-річну хазяйку квартири знайшли та винесли не свіже повітря.

«Страшно мені не було. Я згадав, що нам розповідали про пожари у школі», - каже юний «рятівник».

За минулу добу в Житомирі та області вже сталося 10 пожеж. Необережне поводження з вогнем може стати причиною страшної трагедії, зіпсувавши життя не тільки винуватицям пожежі, але й їхнім сусідам та іншим мирним громадянам. Не забувайте про це та завжди дотримуйтесь правил безпеки при поводженні з вогнем.

20 минут
Погода, Новости, загрузка...