Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:50
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 июня 2019, 22:55

В Києві вбили житомирянина

Під час сварки зловмисник наніс кілька ударів чоловіку, від яких той помер. Фігуранту загрожує до десяти років ув’язнення.

До Солом’янського управління поліції від чоловіка надійшло повідомлення, що на вулиці Єреванській він виявив мертвим свого товариша. На виклик виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції.

На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка з численними травмами. Він – 60-річний уродженець Житомирської області, який працював двірником на території району. Син потерпілого, який напередодні завітав до нього, надав опис чоловіка, із яким у батька стався конфлікт. За його словами, зловмисник прийшов до них у помешкання та почав бити батька дерев’яним предметом.

У ході відпрацювання території дільничні офіцери поліції встановили місце перебування підозрюваного та затримали його. Чоловік пояснив, що кілька днів тому опонент образив його співмешканку та відібрав у неї пакунки з речами. Через це він вирішив з’ясувати стосунки та помститися кривднику.

За результатами судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала через численні переломи та ушкодження внутрішніх органів. Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зловмисник – місцевий мешканець, 1986 року народження, раніше судимий за аналогічний злочин.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі
Погода, Новости, загрузка...