Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 июня 2019, 08:43

В зоні ЧАЕС виявлено сталкерів з Рівненщини

Чергових любителів екстремального туризму, які мали намір потрапити в Чорнобильську зону виявили учора надвечір прикордонники Житомирського загону спільно з співробітниками Національної поліції.

Троє чоловіків в «повній амуніції», як згодом з’ясувалось жителі міста Рівне та рівненської області, вирішили потрапити до забороненої зони з метою екстремального відпочинку. Молодики, перетнувши загороджувальний паркан зони відчуження та зони безумовного (обов’язкового) відселення, пішки пробиралась на заборонену територію поза встановленими пунктами контролю.

Правоохоронці порушників затримали.

Наразі, за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевості, що зазнала радіоактивного забруднення, стосовно громадян складені адміністративні документи.
Погода, Новости, загрузка...