Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 19:11
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 июня 2019, 17:37

У Житомирі розпочалася реалізація проекту «Тренінговий курс «Побудова кар’єри: управління та планування»

У червні 2019 року розпочалася реалізація проекту «Тренінговий курс «Побудова кар’єри: управління та планування», який виконується ЖОМГО «Паритет» спільно з інклюзивним читальним залом обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради. Цільової аудиторією проекту є молодь з інвалідністю.

Кожен тренінг триває 4 години, складається з теоретичних та практичних блоків. Одним з найцікавіших завдань для учасниць та учасників було складання планів на наступні 3 місяці. Здавалося б, на перший погляд, нічого складного, але не все так просто! Як виявилось, потреби у всієї групи різні, але актуальні. До прикладу, Ігор, який має складну форму ДЦП, планує поїхати в Карпати та пожити оремо; Андрій (теж має вади опорно-рухового апарату) має на меті знайти роботу, поїхати на море, придбати подарунок для сестри та знайти можливість проживати самостійно; Світлана планує зайнятись збиральництвом та продажем ягід, прилаштувати в родини кошенят, переїхати та написати творчий проект.

Під час виконання завдання "Стратегія їжака" лише третина аудиторії змогла визначитися з тією справою, яка надихає, тим, в чому майстрині та майстри, та тим, за що платять гроші. Однак, як виявилося, більшість з них ще не можуть знайти "золотої середини" між натхненням, майстерністю та доходом.

"Насправді, побудова кар'єри в сучасному світі дуже важлива! Адже важко пропрацювати на одній посаді все життя. Так себе втрачаєш, перестаєш отримувати задоволення від того, що робиш...", - поділився з нами враженнями Андрій.

"Другий рік поспіль відвідую тренінги з тематики працевлаштування. Дякую за цікаву інформацію!" - висловив свої враження Ігор.

"Питання працевлаштування молоді з інвалідністю сьогодні надзвичайно актуальне! Тому над ним потрібно щоденно працювати: вчити дівчат та хлопців відстоювати власні права, професійно зростати, будувати власну кар'єру. Щиро дякуємо управлінню у справах сім’ї, молоді і спорту ЖМР за систематичну підтримку проектних ідей та сприяння вирішенню актуальних проблем громади міста», – зазначила тренерка Юлія Мельник.
Погода, Новости, загрузка...