Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:23
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 июня 2019, 17:45

Розпочалася реалізація проекту-переможця гранту від ОДА – «Стартап програма для атошників»

В рамках гранту від Житомирської ОДА 2019 стартувала реалізація проекту від громадської організації «Атошник» – «Стартап програма для атошників».



Протягом 2,5 місяців учасники бойових дій будуть навчатися за програмою Школи професійного лідерства від Центру розвитку лідерства. В результаті будуть вироблені бізнес проекти та надана допомога у їх реалізації.



Перший модуль розпочався у суботу, 8 червня. Учасникам провели мотивуючу лекцію та актив зі створення ідеї.

«Наша головна мета – дати можливість учасникам бойових дій Житомирщини долучитися до соціально-економічного життя, активувати їх. Сподіваємося, що кінцевим результатом стане перетворення ідей, напрацьованих в ході навчання, на бізнес проекти», – зауважив голова ГО «Атошник» Віктор Камлук.



Загальна сума фінансової підтримки від Житомирської облдержадміністрації проекту – 50 000,00 грн.



Довідково. Школа лідерства – освітньо-комунікаційна платформа для учасників бойових дій, що складається з серії навчальних програм (очного та дистанційного формату). Започатковано Школу лідерства для у жовтні 2016 року у м. Київ, Кривий Ріг та Львів.
Погода, Новости, загрузка...