Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 20:06
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 июня 2019, 11:03

Поліція закликає жителів Житомирщини не залишати без нагляду власні речі у публічних місцях

Правоохоронці попереджають, що неуважністю та необачністю людей у магазинах, кафе, барах, на літніх майданчиках і під час відпочинку на берегах водоймищ, на жаль, вдало користуються злодії. А відтак поліція застерігає громадян від прикрих неприємностей і закликає повсякчас слідкувати за своїми речами і не залишати їх без нагляду.

9 червня до Бердичівського відділу поліції звернулася жителька райцентру із повідомлення про крадіжку. Жінка розповіла, що під час її відпочинку на міському пляжі, хтось скористався її хвилинною відсутністю і викрав сумку. Разом з нею зникли і гроші, мобільник та інші особисті речі. Сума збитку склала понад 3 тисячі гривень.

За викликом прибули працівники сектору реагування патрульної поліції, які у результаті першочергових заходів викрили причетність до крадіжки 38-річного бердичівлянина. Чоловік свою провину визнав, викрадені у жінки речі у нього були вилучені.

Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.1 ст.185 (Крадіка) ККУ кримінального провадження. За подібні протиправні дії чинним законодавством передбачено покарання – від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.

Водночас правоохоронці звертаються до жителів Житомирщини, закликаючи усіх до уважності та обачності. Шановні громадяни, якщо ви знаходитесь на відпочинку – чи то на березі водоймищ, чи у розважальних закладах – або в іншому публічному місці, слідкуйте повсякчас за власними речами. Не залишайте цінні предмети та гроші без нагляду навіть на хвилину. Не кладіть мобільні телефони у зовнішні кишені одягу, особливо до штанів. Звертайте увагу, аби замки на ваших сумочках завжди були закриті. Пам’ятайте, що злочин можливо попередити власними силами.
Погода, Новости, загрузка...