Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:24
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 июня 2019, 23:02

Жителю Черняхова служба зайнятості допоможе відкрити кафе швидкого харчування

У Черняхівській районній філії обласного центру зайнятості відбулось засідання комісії з питань здійснення одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації безробітними підприємницької діяльності. Свій бізнес-план з відкриття кафе швидкого харчування у Черняхові презентував нині безробітний Олександр Козачок.

«Люблю сам керувати своїм життям» - життєве кредо майбутнього підприємця. Куди б не пішов працювати молодий амбітний чоловік, через невеликий проміжок часу він вже займав керівні посади.

Маючи досвід роботи з людьми, багато років пропрацювавши у сфері торгівлі та взявши участь у проведенні антитерористичної операції, Олександр твердо вирішив, що має знання, досвід та внутрішні сили для відкриття власного бізнесу. Він один із перших безробітних клієнтів Черняхівської районної філії Житомирського ОЦЗ мав змогу дистанційно навчатися у Рівненському центрі профтехосвіти за напрямом «Підприємець-початківець».

На засіданні комісії з питань здійснення одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації безробітними підприємницької діяльності Олександр Козачок із захопленням розповідав про онлайн-лекції та консультації викладачів навчального закладу, дружні поради та ґрунтовні відповіді на запитання початківців.

«Під час навчання я дізнався про багато нових, невідомих мені законів про оподаткування, хоч і працював раніше в торгівлі. Разом з викладачами я розібрав всі можливі ризики власної справи, також проаналізував позитивні сторони. За два тижні навчання я ще більше загорівся ідеєю створення власної справи. Дуже дякую службі зайнятості за сприяння в досягненні моєї мети» - сказав Олександр Козачок.

Він представив свій бізнес-план щодо відкриття власного кафе для дорослих і дітей. Заклад громадського харчування спеціалізуватиметься на реалізації живого пива, якісної продукції сфери фаст-фуду та безалкогольних напоїв.

Колектив Черняхівської районної філії Житомирського ОЦЗ щиро бажає Олександру Козачку успіхів у його починаннях, прибутків та вдячних клієнтів.
Погода, Новости, загрузка...