Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 01:20
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 июня 2019, 11:30

У Житомирі поліцейські спецпризначенці здали кров та закликали інших долучатися до добровільної акції

12 червня, напередодні Всесвітнього дня донора, працівники роти поліції особливого призначення ГУНП Житомирщини долучилися до добровільної акції зі здачі донорської крові. Правоохоронці допомогли поповнити запаси обласного Центру крові для порятунку життя та здоров’я своїх земляків.

Уранці до Житомирського обласного центру крові прийшли спецпризначенці, які вирішили взяти участь в акції, аби допомогти медикам рятувати людей.

Вже звичні до таких організованих груп донорів, лікарі швидко розподілили їх по кабінетах та розпочали роботу. Після реєстрації та проходження медичного обстеження розпочалась основна частина – забір крові.

- До нас завжди добровільно приходять ті люди, хто розуміє, що таке ризик для життя або сам за своєю професійною діяльністю ризикує своїм життям. Найбільше серед добровольців медиків і правоохоронців. Завжди раді таким донорам та вдячні їм за участь у благочинних акціях по здачі крові, - коментує головний лікар Житомирського обласного центру крові Анатолій Чугрієв.

За словами поліцейських, вони добре знають, наскільки важливою може бути наявність донорської крові та її компонентів під час надання медичної допомоги усім, хто її потребує. Це і люди зі складними захворюваннями, і потерпілі у ДТП, а також воїни, які нині боронять нашу країну у зоні проведення Операції об’єднаних сил.

- Сьогодні я вперше став донором і думаю, що не востаннє, - розповідає поліцейський спецпризначинець Сергій Михалюк. – Планую і в подальшому приходити в Центр крові, адже процедура швидка і абсолютно безпечна, а для когось це буде доречною і, сподіваюсь, вчасною допомогою.

Відтак правоохоронці закликають жителів області стати донорами та допомогти рятувати життя.
Погода, Новости, загрузка...