Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 07:38
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 июня 2019, 12:01

За добу вогнеборцями області ліквідовано загоряння сухої рослинності та торфу

13 червня о 16:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої трави поблизу с. Залісся Народицького району. Через вітряну погоду вогонь швидко розповсюджувався.

На місці події з’ясувалося, що на відкритій території горить суха рослинність на площі близько 2 га. Зусиллями бійців ДСНС о 17:50 пожежу вдалося ліквідувати та не допустити її розповсюдження на більшу площу. Вогнем знищено сухий трав’яний настил та чагарники на площі 2 га. До ліквідації загоряння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежної техніки.

Упродовж минулої доби олевські рятувальники ліквідували займання торфу поблизу с. Копище Олевського району. Вогнем пройде 0,1 га торфовища.

Наразі остаточні обставини пожеж встановлюються фахівцями.

Рятувальники закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки – не випалювати сухостій та не розводити багаття у вітряну погоду.
Погода, Новости, загрузка...