Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 18:16
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 июня 2019, 10:31

Кадастрові реєстратори Житомирщини з початку року опрацювали понад 100 тис. заяв з питань ведення Державного земельного кадастру

Від початку 2019 року державні кадастрові реєстратори Житомирської області прийняли та опрацювали 107 859 заяв з питань ведення Державного земельного кадастру.

Найчастіше громадяни зверталися із заявами про реєстрацію земельних ділянок та надання витягів із Державного земельного кадастру (ДЗК). На сьогодні державні кадастрові реєстратори зареєстрували 27 106 земельних ділянок та видали 16 679 витягів із ДЗК.

Найбільшу кількість ділянок зареєстрували у Житомирському (3 136), Новоград-Волинському (2 405) та Коростенському (2 195) районах. Максимальну кількість витягів із кадастру видали в Овруцькому (1 444), Житомирському (1 354) та Радомишльському (1 177) районах Житомирської області.
Погода, Новости, загрузка...