Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:46
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 июня 2019, 13:56

Черняхівський район: піротехніки ДСНС знищили 3 вибухонебезпечні предмети часів минулих війн

20 червня група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищила 3 вибухонебезпечні предмети часів минулих війн, що були виявлені напередодні в Черняхівському районі.

В смт Головино прихожани натрапили на небезпечне відлуння війни під час проведення земляних робіт по облаштуванню території місцевої церкви. Про це вони одразу ж повідомили Службу порятунку та до приїзду рятувальників пильнували місце виявлення. Прибулі за викликом фахівці ДСНС ідентифікували знахідку як 1 артснаряд калібром 152 мм та ще 2 мінометні міни калібром 82 мм.

Шановні громадяни! Рятувальники застерігають: якщо ви знайшли невідомий предмет, то одразу ж сповістіть про це за номерами екстрених служб «101» або «102». Ні в якому разі не торкайтеся його! Будьте відповідальні – не залишайте їх без нагляду, адже така необачність може закінчитися трагедією.
Погода, Новости, загрузка...