Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:36
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 июня 2019, 08:01

На Житомирщині за участі прокуратури не допущено безпідставне стягнення з державного бюджету 222,7 млн грн

За участі прокуратури Житомирської області, не допущено необґрунтованих втрат Державного бюджету України у частині безпідставного стягнення коштів на суму 222,7 млн грн.

Так, Житомирським окружним адміністративним судом позов Публічного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Житомиргаз» залишено без розгляду.

У своєму позові ПАТ вимагало визнати протиправною бездіяльність Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яка полягала у невстановленні для нього економічно обґрунтованого тарифу на розподіл природного газу у період 2014-2018 років. А відтак, стягнути з Державного бюджету України на свою користь 222 706 900 грн у рахунок відшкодування майнової шкоди.
Погода, Новости, загрузка...