Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 12:45
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 июня 2019, 16:02

За тиждень до Управління поліції охорони Житомирщини завітали понад сотні школярів

Учні навчальних закладів м. Житомира, які зараз перебувають у літніх таборах, побували на екскурсіях та познайомилися з роботою поліцейських охорони. А правоохоронці нагадали своїм юним гостям правила безпечної поведінки під час канікул.

З цікавістю діти заходили всередину Управління. Екскурсію розпочинали зі знайомства з поліцейськими, розповіді про їх робочий день та обов’язки. Особливо дітей зацікавила робота чергової частини поліції охорони, де відбувається передача тривожних викликів нарядам затримання.

У дворі Управління на дітлахів чекав поліцейський автомобіль, за кермом якого вони могли відчути себе справжніми поліцейськими. Також юні гості побачили учбову зброю, бронежилети та каски поліцейських, дізналися як працює металошукач, який, до речі, використовують поліцейські під час проведення ЗНО.

Потому юні відвідувачі потрапляли до музею, де начальник відділу кадрового забезпечення Володимир Тарадайнік розповідав їм про історію поліції охорони від початку і до сьогодення. Діти роздивлялись старі фотографії та книги, засоби охоронної сигналізації. Особливе враження на усіх справив макет, який демонструє спрацювання сигналізації у банку, звуки тривоги та швидке прибуття на місце події нарядів затримання.

Діти розповідали, що бачили багато фільмів, де спрацьовує сигналізація, тому їм було дуже цікаво дізнатися, як же вона влаштована і яким чином подає сигнали про спрацювання.

По завершенню поліцейські нагадали дітлахам про правила безпечної поведінки під час канікул. І як завжди розповіли про свій соціальний проект – «Терміновий виклик поліції».

Із жартами та веселощами дітлахи зібралися для спільного фото з поліцейськими. Ці світлини будуть нагадувати їм про цікаву зустріч, нові знання про безпеку та швидкий виклик поліції без телефону.
Погода, Новости, загрузка...