Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 17 квітня 01:25
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 июня 2019, 10:15

Поліція Житомирщини закликає водіїв двоколісних транспортних засобів дбати про свою безпеку

За вихідні дні в області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких травми отримали водії та пасажирка мопедів. Нині розпочаті досудові розслідування.

22 червня у с. Старому Солотвині Бердичівського району зіштовхнулися автомобіль ВАЗ-2108 та мопед Fada FD.

Попередньо встановлено, що водій ВАЗа, 22-річний місцевий житель, рухаючись вулицею села та виконуючи маневр повороту, скоїв зіткнення з мопедом під керуванням 43-річного односельчанина. У результаті ДТП водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Бердичівської лікарні.

23 червня у м. Радомишлі на перехресті вулиць В. Житомирської та Петровської сталася ДТП за участі автомобіля Suzuki GrandVitara та мопеда Viper.

Попередньо, водій автомобіля, 42-річний житель Народицького району, повертаючи, допустив зіткнення з мопедам, що рухався у попутному напрямку. У результаті 48-річний водій двоколісного транспортного засобу та його 44-річна його пасажирка, жителі райцентру, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Радомишльської лікарні.

В обох випадках поліцією розпочаті досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Зауважте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.

Шановні мотоциклісти, мопедисти, скутеристи та велосипедисти! Поліція закликає вас неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху! Дбайте про справність ваших транспортних засобів та, вирушаючи в дорогу, обов’язково користуйтеся захисними шоломами.

Нагадаємо, 20 червня у Коростені травми у ДТП отримав водій мопеда
Погода, Новости, загрузка...