Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 08:11
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 июня 2019, 08:49

В Житомирській області через розряд блискавки заледве не згорів сіновал

23 червня о 07:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в шиферній господарчій споруді у с. Видибор Черняхівського району, загальною площею 700 кв. м.

За вказаною адресою було негайно скоординовано бійців 23-ої державної пожежно-рятувальної частини. З’ясувалось, що вогнем частково охоплено дах споруди та сіно, яке там зберігалося. Сильний вітер сприяв швидкому розповсюдженню вогню.

О 08:38 пожежу локалізовано та о 14:08 – ліквідовано. Вогнем знищено 300 кв. м даху споруди та 15 т грубих кормів. Врятовано біля 3 т сіна та більшу частину споруди. Загиблих та травмованих не має. До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежної техніки.

Як з’ясувалося, в споруду двічі вдарила блискавка, що ймовірно й стало причиною пожежі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...