Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 04:51
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 июня 2019, 09:09

В Овручі стартував 5 модуль з формування нової політики поводження з ТПВ для громад регіону

25 червня в Овруцькій ОТГ розпочався п’ятий модуль тренінгу «Розроблення та презентація місцевих планів дій з управління твердими побутовими відходами» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» у партнерстві з Житомирським центром розвитку місцевого самоврядування.

На тренінг приїхали представники об’єднаних територіальних громад Житомирської області, які відібрані для участі в проєкті, громадські організації, експерти та посадовці.

«Ми маємо поглянути на проблему сміття, як на можливість. Програма створює умови для навчання та обміну досвідом для фахівців громад, і такі проєкти дозволяють активізувати роботу з формування нової політики поводження з ТПВ», - наголошує Василь Невмержицький, директор Житомирського Центру.

На заході представники громад Житомирської області презентували проєкти планів дій з управління твердими побутовими відходами, також пройшло обговорення уроків, проблем та подальших дій щодо забезпечення успішного доопрацювання, прийняття та впровадження місцевого плану дій з управління ТПВ та ознайомлення з цікавими національними ініціативами у сфері поводження з ТПВ.

Нагадаємо, що в рамках проєкту «Покращення якості послуг у сфері управління відходами на муніципальному рівні» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та «Кластеру сталого економічного розвитку GIZ Україна» серед пілотних об’єднаних територіальних громад Волинської, Дніпропетровської та Житомирської областей проведено Конкурс ідей на кращу ініціативу щодо ефективного поводження з відходами, в якому 6 громад регіону отримали перемогу.
Погода, Новости, загрузка...