Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:24
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 июня 2019, 14:05

У Житомирі горів житловий будинок

Протягом минулої доби вогнеборці області 6 разів виїжджали на гасіння пожеж, що сталися на території області. Так, в м. Житомирі виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку, який не експлуатується. Вогнем знищено 60 м² покрівлі та перекриття. Горіло перекриття цегляного житлового будинку й у смт Черняхів. Вогонь спопелив майно в одній із кімнат оселі в с. Головино Черняхівського району.

У с. Сташки Овруцького району сталося займання сміття на площі 300 м². Горіло також сміття у м. Бердичеві на загальній площі 20 м².

Необережність з вогнем, куріння в ліжку, кинутий недопалок від цигарки, не загашений сірник, коротке замикання в електромережі, залишені без нагляду ввімкнений телевізор, газова плита чи будь-який інший прилад – основні причини пожеж. Тому управління цивільного захисту населення облдержадміністрації звертається до громадян з проханням бути відповідальними та дотримуватись правил пожежної безпеки.

Варто пам'ятати, що навіть незначне займання може спричинити пожежу та призвести до значних матеріальних збитків, а іноді й людських жертв.
Погода, Новости, загрузка...