Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 04:42
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 июля 2019, 10:58

Рятувальники ліквідовують наслідки негоди

Упродовж минулої доби рятувальники області надавали допомогу населенню по ліквідації наслідків негоди. Зокрема, вчора ввечері бійці 14-ої державної пожежно-рятувальної частини залучались на розрізання п’яти дерев, що через буревій впали на проїжджі частини в смт Народичі та на трасі Народичі-Овруч. Крім того, рятувальники також зрізали три аварійні дерева, що впали в цьому ж районному центрі на житловий будинок та дві господарські споруди.

Подібні роботи проводились також в м.Малин та в Овруцькому районі. У першому населеному пункту рятувальники зрізали гілля, що лягли на легкову автівку через те, що дерево нахилило вітром. А в с.Піщаниця Овруцького району на проїжджу частину впало вісім тополь, по півметра в діаметрі кожна. Внаслідок чого творився невеликий затор. Бензопілою рятувальники розрізали дерева та прибрали їх з дороги.
Погода, Новости, загрузка...